orar
& contact

Luni 08:00 – 20:00
Marți 08:00 – 20:00
Miercuri 08:00 – 20:00
Joi 08:00 – 20:00
Vineri 08:00 – 20:00
Weekend închis

Follow Us

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/r44311natu/public_html/wp-content/plugins/oaza-instagram-feed/lib/oaza-instagram-api.php on line 244
Image Alt

Implantologie

Implantul dentar

Reprezintă una din marile descoperiri ale medicinei dentare, aducând soluţii revoluţionare şi speranţa pacienţilor edentaţi (cu dinţi lipsă), în anumite cazuri schimbând practic vieţile oamenilor. Inserate pe locul fostelor rădăcini, implanturile dentare constituie baza noilor dinţi, care vor avea rol funcţional şi o estetică asemănătoare dinţilor naturali.

Pacienţii protezaţi prin implanturi recâştigă abilitatea de a mânca orice şi zâmbesc cu încredere, ştiind că noii lor dinţi arată impecabil. Prin inserarea implantelor dentare se păstrează integritatea structurii faciale (a arcadelor dentare, a obrajilor, buzelor), reducând inconvenientele pe care le produce pierderea unuia sau mai multor dinţi.

Beneficii
Recâştigi abilitatea de a mânca

Pacienţii protezaţi prin implanturi recâştigă abilitatea de a mânca orice.

Beneficii
Dinți impecabili

Completarea și alinierea dinților te va ajuta să vorbești și să zâmbești cu încredere!

Beneficii
Integritatea structurii faciale

Prin inserarea implantelor dentare se păstrează integritatea structurii faciale (a arcadelor dentare, a obrajilor, buzelor), reducând inconvenientele pe care le produce pierderea unuia sau mai multor dinţi.

Implanturile dentare reprezintă la ora actuală singura posibilitate de a înlocui dinţii lipsă prin protezare fixă (diferită de protezele mobile, care trebuiesc îndepărtate din gură pentru igienă), rezultând o dentiţie foarte apropiată de dinţii naturali.

Implantul dentar este practic un mic şurub din titan care înlocuieşte rădăcina dentară, iar inserarea implantului în osul maxilar superior sau inferior presupune o intervenţie chirurgicală complet nedureroasă. După această operaţie se aşteaptă câteva luni (3-6 luni) pentru ca celulele osoase să creeze un ţesut osos nou în jurul implantului, proces numit osteointegrare. În felul acesta, implantul poate servi drept sprijin pentru o coroană, punte fixă sau proteză mobilizabilă.

Când situația permite (osul este de o calitate foarte bună, implantul are o stabilitate primară bună și se folosește un implant de calitate superioară) sau este o necesitate estetică (zona frontală a arcadelor) implanturile se pot proteza provizoriu imediat după inserare, pentru un confort mărit al pacientului.

Implanturile sunt recomandate pentru pacienţii de toate vârstele cărora le lipsesc dinţi. Oricine este suficient de sănătos pentru o mică intervenţie chirurgicală în cavitatea bucală poate apela la tratamentul prin implant.

E bine de precizat că după operaţie pacienţii trebuie să respecte o igienă locală foarte bună, deoarece în lipsa acesteia apar inflamaţii gingivale care pot duce la pierderea implantului. Se impune astfel necesitatea realizării controalelor periodice la aproximativ 3 luni.

În situația în care osul nu permite inserarea simplă a unor implanturi, vor fi necesare intervenții adiționale pentru a mări cantitatea sau calitatea osoasă: adiție osoasă, ridge split, sinus lift intern sau extern, etc. De asemnenea, calitatea țesutului gingival este foarte importantă și se poate îmbunătății cu ajutorul unor grefe autologe de țesut gingival.
Timpul de vindecare poate crește din cauza acestor intervenții suplimentare până la un an.

Implanturile dentare vă îmbunătăţesc calitatea vieţii, persoanele care au pierdut dinţi îşi recapătă abilitatea de a mânca, de a vorbi şi de a râde “cu gura până la urechi”. Astăzi, din ce în ce mai multi pacienţi preferă metoda de tratament prin implant dentar în defavoarea protezelor sau punţilor clasice pe dinţi, fiind prima soluție de tratament în cazul pierderii unuia sau mai multor dinți.

În cadrul Clinicii dentare Natural Smile by dr Pop, folosim mai multe sisteme de implanturi: MIS, Zimmer, Bredent, Megagen, Nobel Biocare, Straumann alegerea lor făcându-se după indicația clinică, în concordanță cu doleanța și bugetul pacientului.

50+ +
ani experiență
100+K K
pacienți fericiți
10++ +
medici
Dental clinic by Dr. Pop

Natural Smile

Program de lucru

Luni 08:00 – 20:00
Marți 08:00 – 20:00
Miercuri 08:00 – 20:00
Joi 08:00 – 20:00
Vineri 08:00 – 20:00
Weekend închis

0374-604-444
0365-738-005

Vreau să fiu sunat pentru a face o

PROGRAMARE