orar
& contact

Luni 08:00 – 20:00
Marți 08:00 – 20:00
Miercuri 08:00 – 20:00
Joi 08:00 – 20:00
Vineri 08:00 – 20:00
Weekend închis

Follow Us

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/r44311natu/public_html/wp-content/plugins/oaza-instagram-feed/lib/oaza-instagram-api.php on line 244
Image Alt
Pentru un zâmbet sănătos, străluctior și natural.

Istoric Natural Smile

Bine ați venit la Natural Smile

Scurt istoric al clinicii noastre…

Clinica Dentară Natural Smile by Dr Pop s-a deschis în vara anului 2019, dezvoltându-se în aproximativ 10 ani dintr-un centru dentar aflat pe strada Caraiman nr.1.

Clinica este formată din 8 cabinete, fiecare cu personalitatea și aspectul diferit, acoperind toate disciplinele stomatologice: implantologie, ortodonție, chirurgie dento-alveolară, estetică dentară, parodontologie, endodonție, pedodonție și profilaxie. Pentru ca actul medical să se desfășoare corect și în cea mai mare siguranță clinica are de 2 săli de radiologie: un computer tomograf CBCT multifuncțional și un aparat radiologic intraoral și radioviziograf.

Clinica dispune de un laborator de tehnica dentară ultraperformant, cu o dotare foarte avansată pe medicina dentară digitală (mașină de frezat CAD-CAM, printer 3D, scanner intraoral, etc), astfel pacienții beneficiind de cele mai actuale, predictibile și rapide abordări terapeutice.

Astfel, serviciile clinicii Natural Smile sunt complet integrate într-o singură unitate, fiind coordonate de familia de medici dr. Pop: Radu, Silvia, Emilia și Oana.

Dotarea complexă, foarte actuală și ultraperformantă a clinicii noastre precum și pregătirea specialiștilor noștri pe toate domeniile stomatologice ne plasează în rând cu cele mai renumite clinici din țară dar și din Europa.

Istoria și tradiția noastră în familie începe cu dna Dr. Emilia Pop.

Cu o experiență de peste 50 ani în domeniul stomatologic, dna doctor își începe cariera în Ungheni, după ce a absolvit cursurile Facultății de Stomatologie din cadrul UMF Iuliu Hațieganu, Cluj Napoca.

După mai mulți ani este repartizată la Cristești, unde înființează cabinetul stomatologic din acea localitate.

În anul 1995 deschide cabinetul stomatologic CMI Dr. Pop Emilia, pe strada Caraiman nr.1.

De-a lungul frumoasei sale cariere, a participat la numeroase cursuri de specialitate și s-a remarcat rapid printre primii medici stomatologi cu practică privată din Târgu-Mureș, fiind și acum un medic activ, un sprijin real, profesional și spiritual în cadrul activității noastre.

Dr. Radu și Dr. Silvia Pop ...

echipa natural smileÎn anul 2007 Dr. Radu Pop termină studiile Facultății de Medicină Dentară Tg-Mureș, terminând al 2-lea în an ca și medie generală de absolvire.

În anul 2008 absolvă dna Dr. Silvia Kecseti (actual Pop), fiind șefă de promoție a aceleiași facultăți.

Medicii tineri încep activitatea sub îndrumarea dnei Dr. Emilia Pop, iar fiind în permanență însetați de noutăți și performanță se îndreaptă spre cel mai mare și prestigios centru de stomatologie din țară, Timișoara.

În anul 2009 urmează un schimb de experiență de 6 luni pentru Dr. Radu Pop si de 3 luni pentru Dr. Silvia Pop atât la Facultatea de Medicină Dentară Timișoara, cât și în cadrul clinicii DentalExperts, ambele fiind conduse de către familia prof dr. Bratu. Prof Dr. Dorin Bratu, “locomotiva” stomatologiei moderne românești, șeful disciplinei de Protetică Dentară, precum și fiul acestuia, Prof Dr. Emanuel Bratu, șeful disciplinei de Restaurări Protetice pe Implanturi, unul dintre cei mai buni specialiști implantologi (poate chiar cel mai bun) din România devin mentorii și prietenii apropiați ai Dr. Radu Pop. Prof Dr. Elisabeta Bratu, șefa disciplinei de Ortodonție precum și Conf Dr. Cristina Bratu devin mentori și colaboratori, în multiplele articolele publicate împreună, ai dnei Dr. Silvia Pop.

Ambii medici păstrează și acum o relație apropiată cu familia Bratu, pe care îi stimează, apreciindu-i ca fiind cele mai influente persoane care le-au modelat cariera profesională.

În anul 2009 Dr Radu Pop începe cursurile de competență în implantologie orală, în cadrul Facultății din Timișoara precum și Curicula de Implantologie în cadrul Dental Education Center Timșoara, cursuri finalizate în 2010. De atunci, a participat la mai multe congrese internaționale atât în țară, cât și în strainătate, precum și la o multitudine de cursuri de specialitate. Dintre acestea cele mai semnificative au fost: Competence in Esthetics Viena 2011, 2013; State of the art in Implantology, Zell am see, 2012; Master in Esthetic Dentistry 2013, dr. Leonardo Bacherini; Esthetic Excellence, cu Dr. Galip Gurel, Istanbul 2015, precum si la toate cele 11 ediții ale congresului național Implants Connected to Nature (în anul 2019 fiind invitat ca și lector).

Între 2016-2017 începe masterul de implantologie gIDE, Los Angeles, chairman dr Sascha Jovanovic, master acreditat de LLU (Loma Linda University), la sfârșitul căruia este premiat cu locul 1 dintre aproximativ 150 de participanți din toate țările.

Fiind foarte pasionat de chirurgia țesuturilor moi participă la un curs avansat de Soft Tissue Management, Milano 2018- alături de unul dintre mentorii lui , dr Egon Euwe.
Devine lector la mai multe manifestări naționale și internaționale: Osmdentis 2018, 2019, Dentim 2018, CMD Deva 2018, Dentes 2019, ICTN 2019, precum și mentor la noua ediție a masterului gIDE- Florența 2018.

Dr. Radu Pop este directorul medical al clinicii dentare, coordonând toată echipa de medici și tehnicieni dentari ai Natural Smile, fiind pasionat de implantologia orală și estetica dentară.

Dr. Silvia Pop a urmat programul de pregătire în rezidențiat între 2008-2011, în prezent fiind medic primar în ortodonție și ortopedie dento-facială. A obținut titlul de doctor in știinte în anul 2014, urmând cariera didactică, fiind șef de lucrări la disciplina de Ortodonție a UMF Tg-Mureș.

Perfecționarea în ortodonție și pedodonție a fost realizată urmând numeroase cursuri de specialitate (Straight Wire Tehnique I și II, Dentaurum Dr Wolfgang Gruner, 2009-2010; Mecanica în tratamentul ortodontic şi aparatele fixe moderne, Prof. Dr. Richard McLaughlin 2011; Cefalometria şi biomecanica simplificată pentru anomaliile de clasa a II-a., Prof. Dr. Gerald Samson, 2012, Pedodonția clinică și tehnica de inhalo-sedare, Prof. Dr. Johannes Einwag si Dr. Curtis Goho 2013).

Cariera dnei doctor ajunge la cel mai înalt nivel prin participarea la masterul FACE, Excelența în ortodonție 2017-2019, curs orientat pe funcționalitate și abordarea interdisciplinară a ortodonției.

A publicat 35 articole de specialitate, precum și două cărți de specialitate.

Dr Silvia Pop este directorul administrativ al clinicii Natural Smile, coordonând echipa front office, asistentele medicale cât și personalul administrativ.

O echipă completă...

În ultimii ani echipa, s-a întregit cu mai mulți colegi specializați în diferite domenii:

 • 2012 Dr. Peter Markovics, medic specialist chirurgie maxilo-facială
 • 2013 Dr. Oana Pop, specializată în restaurări estetice directe și indirecte
 • 2014 Dr. Diana Mașca, medic specialist endodonție
 • 2016 Dr Krisztina Rus, medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială
 • 2017 Dr Andreea Negrea, medic dentist
 • 2018 Dr Andrei Petruț, medic dentist, master în reabilitare orală estetică
 • 2019 Dr Laura Conțac, medic rezident pedodonție
 • 2020 Dr Sebök Boglárka, medic rezident ortodonție și ortopedie dento facială
 • 2021 Dr Kobliuk Diana, Medic specialist protetică dentară
 • 2021 Dr Țiplica Septimiu, Medic specialist parodontolog
 • 2022 Dr Szederjesi Robert, Medic rezident stomatologie generală
 • 2022 Dr Procopciuc Ana, Medic rezident chirurgie dento-alveolară
 • 2022 Dr Andriuță Marcela, Medic rezident ortodonție

Acoperim astfel toată paleta de specialități stomatologice, în opinia noastră medicina dentară reprezentând un domeniu prea vast pentru un singur specialist de stomatologie generală. Rezultatele estetice și funcționale de înalt nivel se pot obține doar prin colaborarea interdisciplinară a unor medici pasionați și ambițioși, supraspecializați pe diverse ramuri ale medicinei dentare.

Partea financiară și de dezvoltate este condusă și coordonată de directorul nostru financiar: Economist Vasile Pop, președintele Camerei de Comerț Mureș, vicepreședintele Camerei de Comerț Nationale. Un tată, un sprijin, un strateg și un adevărat lider.

Dezvoltarea armoniosă și într-un ritm susținut s-a realizat și cu ajutorul familiei Kecseti: Dr. Emeric Kecseti și farmacist Ecaterina Kecseti.

Clinica Natural Smile by Dr Pop este o unitate medicală condusă și dezvoltată de o familie pasionată de performață și îmbunătățirea calității vieții fiecărui pacient.

 

Vă așteptăm cu drag să vă redăm zâmbetul natural!